Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Mileżówka

Adres obiektu Sanatoryjna 52, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.8
Wyposażenie 4.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 20

 
 

Milena
Dodano: 2013-02-04
Pobyt od: 2013-01-26 do 2013-02-02
 
 
    

Bardzo przyjemny pensjonat. Przede wszystkim wspaniałe położenie, cisza i spokój. Dużo atrakcji w okolicy - fajne miejsce na pobyt zarówno latem jak i zimą. Właściwie jest wszystko czego potrzeba aby "przeżyć" tydzień ;-) Jedyne czego mi brakowalo to zamrażarka ( na szczęście był parapet i mróz) i zmywarka ;-) No i pościel... Jeśli ktoś ma alergię na pierze to radzę zabrać własną pościel. Opis i zdjęcia na stronie w 100% odpowiadają rzeczywistości. Wieczory przy kominku umila bilard, piłkarzyki i spa. Bardzo pomocne są dostępne informacje o pobliskich atrakcjach i organizowanych wycieczkach. Polecam kulig. Właściciele bardzo pomocni i dostępni. Do zobaczenia!


 
Łukasz
Dodano: 2011-05-24
Pobyt od: 2011-05-06 do 2011-05-08
 

Jak najbardziej polecam. Pokój ładny, czysty i jasny (z oknem na południe i pięknym widokiem) - do tego całkiem nieźle wyposażony (lodówka, co prawda mała, ale wystarczy dla dwóch osób). Łóżko wygodne :) Kuchnia z jadalnią są dobrze wyposażone i dosyć spore, więc nie ma problemu z czekaniem, aż ktoś inny skończy jeść. Lokalizacja też całkiem fajna - z dala od zgiełku, a jednak niedaleko od miasta. To chyba najlepsze miejsce, w jakim przyszło mi nocować na wyjeździe, szkoda tylko, że tak krótko :)


 
Magdalena
Dodano: 2011-02-04
Pobyt od: 2011-02-01 do 2011-02-04
 

Gorąco polecam ! Cudowne miejsce, cudowny klimat, wystrój klubu i jadalni bardzo przytulny. Wygodne łóżka, idealne do zdrowego snu. Gospodarz pomocny, widoki wspaniałe, a rezerwacja SPA jest doskonałym pomysłem!


 
Anna i Andrzej
Dodano: 2009-07-17
 

Spędziliśmy w "Mileżówce" dwa tygodnie i z pewnością jeszcze tu wrócimy. Warunki super, widok z tarasu wspaniały, dyskretna i życzliwa opieka gospodarzy zawsze gotowych do pomocy, cóż więcej można napisać jak POLECAMY :)))


 
Gizela
Dodano: 2008-09-08
 

Witam serdecznie:) byliśmy z mężem w Mileżówce i było naprawdę wspaniale:) ta atmosfera, te widoki i miła obsługa:) po prostu rewelacja:) POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM.... to miejsce jest tak fantastyczne, że można się w nim zakochać:)


 
Małgorzata i Adam
Dodano: 2008-08-24
 

Witam, wróciliśmy dzisiaj z Wisły, było świetnie, wspaniałe mieszkanko w rewelacyjnej lokalizacji, bliskość wszystkiego, cudowne widoki, wspaniałe szlaki, po prostu rewelacja.Dla rodzinki z dziećmi nie ma lepszego miejsca, a jeszcze trafiliśmy na wspaniałą pogodę. Wisła, świetne miasteczko, wszystko w nim co trzeba, a właściciel bardzo miły, opowiedział na początku o wielu atrakcjach w okolicy, z których skorzystaliśmy. Za rok wracamy do Państwa, dziękujemy, pozdrawiamy i polecamy wszystkim:)))


 
Magda
Dodano: 2008-08-14
 

wczoraj wrocilismy z Milezowki,bylo cudownie,piekne widoki,malowniczy krajobraz,cisza-a wewnatrz,czysty,przytulny pokoj,kuchnia,i taras widokowy,z ktorego mozna podziwiac piekno gor,bardzo mily i pomocny wlasciciel;)...nie ma takiego drugiego miejsca na ziemi jak to...Polecam


 
Robert &Agnieszka
Dodano: 2008-08-14
 

Witam serdecznie, byliśmy z żoną bardzo zadowoleni z wypoczynku w MILAŻÓWCE. Polecam komfortowe warunki , wspaniałe widoki na czantorię z tarasu


 
Ania
Dodano: 2007-11-25
 

Dziękujemy za gościnę w Państwa domku. Bardzo ładna okolica, nie da się "tu" nudzić, baseny, wyciągi, parki, obcowanie ze zwierzętami, napewno każdy znajdzie coś tam dla siebie! W pokojach ciepło, czysto, cicho, widać że przyjeżdżają sami porządni ludzie :) Zachęcam, bo naprawde warto, my już planujemy kiedy przyjedziemy znów. Nie chcieliśmy z tamtąd wyjeżdżać :)Ps. Obsługa bardzo pomocna. Pozdrawiam


 
Tomek
Dodano: 2007-09-09
 

Byłem z dziewczyną w Ustroniu, oboje mamy takie same wrażenia. Dobra lokacja, widok na Czantorię i inne górki :) ,około 15 min spacerkiem do centrum, bardzo ładne pokoje, zupełnie nowe, jak z reszta cały budynek, wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam. Na pewno jak tylko dostanę jakieś wolne to się pojawimy :)


Opinie 1-10 z 20

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie