Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Mileżówka

Adres obiektu Sanatoryjna 52, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.8
Wyposażenie 4.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 22

 
 

Milena
Dodano: 2013-02-04
Pobyt od: 2013-01-26 do 2013-02-02
 
 
    

Bardzo przyjemny pensjonat. Przede wszystkim wspaniałe położenie, cisza i spokój. Dużo atrakcji w okolicy - fajne miejsce na pobyt zarówno latem jak i zimą. Właściwie jest wszystko czego potrzeba aby "przeżyć" tydzień ;-) Jedyne czego mi brakowalo to zamrażarka ( na szczęście był parapet i mróz) i zmywarka ;-) No i pościel... Jeśli ktoś ma alergię na pierze to radzę zabrać własną pościel. Opis i zdjęcia na stronie w 100% odpowiadają rzeczywistości. Wieczory przy kominku umila bilard, piłkarzyki i spa. Bardzo pomocne są dostępne informacje o pobliskich atrakcjach i organizowanych wycieczkach. Polecam kulig. Właściciele bardzo pomocni i dostępni. Do zobaczenia!


 
Mateusz.
Dodano: 2011-05-18
Pobyt od: 2011-05-07 do 2011-05-13
 

Witam, wróciliśmy z Mileżówki 13 maja po tygodniowym pobycie. Bylo świetnie. Czyste, jasne, piękne pokoje, bardza sympatyczna jadalnia, dobrze wyposażona kuchnia, dużo zieleni, miejsce na grilla i mili Gospodarze. Nie pozostaje nic innego jak to miejsce wyróżnić i polecić.


 
Magdalena
Dodano: 2011-02-04
Pobyt od: 2011-02-01 do 2011-02-04
 

Gorąco polecam ! Cudowne miejsce, cudowny klimat, wystrój klubu i jadalni bardzo przytulny. Wygodne łóżka, idealne do zdrowego snu. Gospodarz pomocny, widoki wspaniałe, a rezerwacja SPA jest doskonałym pomysłem!


 
Anna i Andrzej
Dodano: 2009-07-17
 

Spędziliśmy w "Mileżówce" dwa tygodnie i z pewnością jeszcze tu wrócimy. Warunki super, widok z tarasu wspaniały, dyskretna i życzliwa opieka gospodarzy zawsze gotowych do pomocy, cóż więcej można napisać jak POLECAMY :)))


 
Gizela
Dodano: 2008-09-08
 

Witam serdecznie:) byliśmy z mężem w Mileżówce i było naprawdę wspaniale:) ta atmosfera, te widoki i miła obsługa:) po prostu rewelacja:) POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM.... to miejsce jest tak fantastyczne, że można się w nim zakochać:)


 
Wojtek i Asia
Dodano: 2008-09-08
 

Polecam. Wróciliśmy dzisiaj z Mileżówki. Cudowne miejsce. Wspaniała obsługa. Wrócimy tam.


 
Małgorzata i Adam
Dodano: 2008-08-24
 

Witam, wróciliśmy dzisiaj z Wisły, było świetnie, wspaniałe mieszkanko w rewelacyjnej lokalizacji, bliskość wszystkiego, cudowne widoki, wspaniałe szlaki, po prostu rewelacja.Dla rodzinki z dziećmi nie ma lepszego miejsca, a jeszcze trafiliśmy na wspaniałą pogodę. Wisła, świetne miasteczko, wszystko w nim co trzeba, a właściciel bardzo miły, opowiedział na początku o wielu atrakcjach w okolicy, z których skorzystaliśmy. Za rok wracamy do Państwa, dziękujemy, pozdrawiamy i polecamy wszystkim:)))


 
k.s.
Dodano: 2008-05-24
 

Pomimo rezerwacji w ostatniej chwili i późnego przyjazdu bylismy bardzo mile zaskoczeni :)))Pokój super,obsługa równiez i tylko pogoda nie dopisała ale mimo wszystko wspomnienia bardzo miłe.Polecam....


 
k.s.
Dodano: 2008-05-24
 

Pomimo rezerwacji w ostatniej chwili i późnego przyjazdu bylismy bardzo mile zaskoczeni :)))Pokój super,obsługa równiez i tylko pogoda nie dopisała ale mimo wszystko wspomnienia bardzo miłe.Polecam....


 
Dorota&Adrian
Dodano: 2008-05-06
 

Wracamy do Państwa w sierpniu...napewno... Już nie możemy sie doczekać,aż ujrzymy to,Co zobaczyliśmy poraz pierwszy...czyli najpiękniejsze miejsce na ziemi,


Opinie 1-10 z 22

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie