Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Mileżówka

Adres obiektu Sanatoryjna 52, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.8
Wyposażenie 4.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 44

 
Robert &Agnieszka
Dodano: 2008-08-14
 

Witam serdecznie, byliśmy z żoną bardzo zadowoleni z wypoczynku w MILAŻÓWCE. Polecam komfortowe warunki , wspaniałe widoki na czantorię z tarasu


 
k.s.
Dodano: 2008-05-24
 

Pomimo rezerwacji w ostatniej chwili i późnego przyjazdu bylismy bardzo mile zaskoczeni :)))Pokój super,obsługa równiez i tylko pogoda nie dopisała ale mimo wszystko wspomnienia bardzo miłe.Polecam....


 
k.s.
Dodano: 2008-05-24
 

Pomimo rezerwacji w ostatniej chwili i późnego przyjazdu bylismy bardzo mile zaskoczeni :)))Pokój super,obsługa równiez i tylko pogoda nie dopisała ale mimo wszystko wspomnienia bardzo miłe.Polecam....


 
Aleksander
Dodano: 2008-05-12
 

Gdy przyjechaliśmy czekał na nas czysty, komfortowy i przestronny pokój. Naprawde gorąco polecam to miejsce, na pewno wrócimy niedługo.


 
Dorota&Adrian
Dodano: 2008-05-06
 

Wracamy do Państwa w sierpniu...napewno... Już nie możemy sie doczekać,aż ujrzymy to,Co zobaczyliśmy poraz pierwszy...czyli najpiękniejsze miejsce na ziemi,


 
rossi
Dodano: 2008-05-06
 

Byliśmy w Lutym u Państwa Było bosko...przepięknie Prosze wiedzieć że wrócimy w tym roku napewno


 
Tosia&Adam
Dodano: 2008-03-17
 

Spędziliśmy tam przecudowny weekend! Bardzo czysto, ładnie, cicho, było lepiej niż oczekiwaliśmy. Dziękujemy gospodarzom za pomocne rady i serdecznie pozdrawiamy, a wszystkim innym polecamy to miejsce!


 
ADAM
Dodano: 2008-01-21
 

super tam jest polecam goraco


 
marta
Dodano: 2008-01-15
 

bardzo piękny pensjonat:) byłam tam we wrześniu-polecam:)


 
Ania
Dodano: 2007-11-25
 

Dziękujemy za gościnę w Państwa domku. Bardzo ładna okolica, nie da się "tu" nudzić, baseny, wyciągi, parki, obcowanie ze zwierzętami, napewno każdy znajdzie coś tam dla siebie! W pokojach ciepło, czysto, cicho, widać że przyjeżdżają sami porządni ludzie :) Zachęcam, bo naprawde warto, my już planujemy kiedy przyjedziemy znów. Nie chcieliśmy z tamtąd wyjeżdżać :)Ps. Obsługa bardzo pomocna. Pozdrawiam


Opinie 11-20 z 44

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie