Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Mileżówka

Adres obiektu Sanatoryjna 52, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.8
Wyposażenie 4.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 44

 
Karolina i Marcin
Dodano: 2007-11-14
 

Spędziliśmy świetny weekend w Ustroniu!! Fantastyczne miejsce, superkomfortowe warunki, miły i bardzo pomocny Właściciel!!! Na 100% tutaj wrócimy!! GORĄCO POLECAMY!!!


 
Weronika Marcin i Ninka
Dodano: 2007-10-12
 

Byliśmy w Ustroniu we wrześniu, jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy i polecamy wszystkim :)


 
Karolina&Maurycy
Dodano: 2007-10-08
 

Spedzilismy w Ustroniu tydzien :) Ładny domek, komfortowe pokoje, miły właściciel - wszystko to jest opisem tego miejsca. W 100 % tutaj wrocimy.


 
Ewelka&Wojtek
Dodano: 2007-09-24
 

Jesteśmy po cudownym weekendzie w Ustroniu;)Miejsce bardzo ładne,piekny krajobraz,lokalizaja domku bez zarzutów i sam domek bardzo zadbany,ładny i konfortowy.Gorąco polecamy,bo warty swojej ceny.Gościna pierwsza klasa;)Idealne miejsce na wypoczynek.I na pewno chętnie się tam jeszcze raz wybierzemy.Polecamy i pozdrawiamy;)


 
Tomek
Dodano: 2007-09-09
 

Byłem z dziewczyną w Ustroniu, oboje mamy takie same wrażenia. Dobra lokacja, widok na Czantorię i inne górki :) ,około 15 min spacerkiem do centrum, bardzo ładne pokoje, zupełnie nowe, jak z reszta cały budynek, wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam. Na pewno jak tylko dostanę jakieś wolne to się pojawimy :)


 
Agata&Mariush:)
Dodano: 2007-09-02
 

Właśnie wróciliśmy ze wspaniałego weekendu w Ustroniu:)Byliśmy mile zaskoczenie standartem pokoju. Domek położony w ślicznym miejscu z przepieknym widokiem na góry.Mimo, ze w sobotę pogoda niezbyt dopisywała, to i tak warto było:)Jeszcze tu wrócimy:)Serdecznie polecamy:)


 

Dodano: 2007-08-30
 

Polecił mi państwa mój brat który razem z żoną i małym synkiem przbywali u Państwa przez tydzien i bardzo im się podobało więc i pewnie ja zawitam w te piękne góry.


 
Kinga i Krzysiek
Dodano: 2007-08-02
 

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Zachęcam wszystkich. Piękne widoki, mili gospodarze i super pokoje. Pewnie nie był to nasz ostatni pobyt w tym miejscu.


 
Karolina i Wojtek
Dodano: 2007-04-16
 

Byliśmy w Ustroniu 13-15.04.07. i jesteśmy bardzo zadowoleni z kwatery.Pokoje przytulne i czyste.Piękne widoki i miła obsługa, czuliśmy sie jak u siebie. Pozdrawiamy i pewnie wrócimy.


 
Marcin Baczewicz 27 02 -2007 data
Dodano: 2007-02-27
 

fajne miasto i kwatery prywatne.


Opinie 21-30 z 44

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie