Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Mileżówka

Adres obiektu Sanatoryjna 52, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.8
Wyposażenie 4.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 31-40 z 44

 
Aga i Marek
Dodano: 2006-06-20
 

Właśnie wróciliśmy z trzy dniowego pobytu w Ustroniu,jesteśmy zachwyceni i wypoczęci. Napewno wrócimy tam jeszcze raz szczególnie na te kwatery. Gorąco polecamy naprawde warto!!!!!!!


 
Marta i Michal
Dodano: 2006-05-31
 

Po prostu bylo bosko! Po wczesniejszych dosc niemilych doswiadczeniach bylismy zachwyceni . Gospodarz bezinteresownie odebral nas z dworca, opowiedzial ; co mozna zobaczyc, gdzie jak dojsc itd. pokoje na wysokim poziomie, za naprawde smieszne pieniadze. jestesmy zadowoleni, mamy zamiar wrocic.


 
Miś
Dodano: 2006-02-16
 

Dziekuje jeszcze raz za mily pobyt i do zobaczenia wkrotce, Misie z Katowic


 
Małgorzata, Roman i Piotruś
Dodano: 2006-02-12
 

Byliśmy w Ustroniu od 14 do 22 stycznia 2006r. Z pobytu jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo miła domowa atmosfera, warunki bardzo dobre, przepiękne widoki, pyszne śniadanka. Serdecznie dziękujemy za miłe przyjęcie i spędzony czas, już myślimy o ponownym wyjeździe w następnym roku. Pozdrawiamy serdecznie.


 
Grzesiek i Marta
Dodano: 2006-01-24
 

...w ciemno polecam apartamenty w Ustroniu (nie znam tych z wisły) i jestem pewny, że po powrocie zrobicie podobny wpis jak mój... [choć wierzcie mi, prywatnie wolałbym byście tam nie jeździli ponieważ zapewne wielokrotnie będę miał problem z wolnymi, dostepnymi pokojami :-) ] a poważnie, to mam nadzieję, że się tam kiedyś spotkamy...


 
Klaudia ,Markus,Robin +Rodzice
Dodano: 2006-01-06
 

Bylismy w ustroniu na 3 dni przed sylwestrem z cala rodzina plus piesek . Bylismy bardo zadowoleni z pokoi oraz z pieknego krajobrazu na ktorego moglismy ogladac z naszych pokoi a takze z posesjii,karczma goralska ktora panstwo nam polecili byla wysmienita ,bardzo nam sie tez podobalo ze prawie do kazdej restouracjii oraz knajpki mozna bylo wejsc zpieskiem.Warunki narciarskie na Czantorii byly takze super ,troche dlugie kolejki ale nie nazekamy.Jeszcze raz dzienkujemy za wszystko ,szkoda ze tak krotko !!


 
Malgosia i Bogdan
Dodano: 2005-09-17
 

Ustroń i okolice są niepowtarzalnie piękne i przyciągają nas swym magnetyzmem skłaniając do powrotów w te góry.Jeździmy tam od kilku lat doświadczamy zawsze serdeczności,ciepła i wspaniałej gościnności. Malownicze położenie domu na zboczu Równicy z przepięknym widokiem na Masyw Czantorii nie ma sobie równych w tej okolicy.Miejsce idealne do wypoczynku stanowi doskonałą bazę do górskich wędrówek lub rekreacyjnych spacerów po uzdrowisku. Dodatkowym atutem jest bliskość Zakładu Przyrodoleczniczego gdzie można korzystać z basenów,siłowni,gimnastyki i zabiegów a wieczorem z kawiarni lub kina.Polecamy i pozdrawiamy.


 
Ola, Janusz i Monika
Dodano: 2005-09-13
 

Byliśmy w Ustroniu w sierpniu i było naprawdę przepięknie! Dom położony na zboczu Równicy, bajeczne widoki z okna pokoju i pokój bardzo przestronny i przytulny - to wszystko sprawiło że naprawdę czuliśmy się tam wspaniale. Mamy nadzieję że w przyszłym roku też tam pojedziemy. Dziękujemy za wszystko!


 
Paulina i Piotr
Dodano: 2005-07-31
 

Wraz z przyjaciółmi cieszylismy sie pobytem w Ustroniu i jestesmy bardzo z niego zadowoleni:)!Właściciele sa bardzo mili i pomocni, a w dodatku moglismy podziwiac wspaniałe widoki okolicy z "tarasu"przed kwaterą,odpoczywajac w spokoju:)Pozdrawiamy i BARDZO DZIEKUJEMY za wszystko:)


 
Krzysztof
Dodano: 2005-07-11
 

Mieliśmy okazję z Żoną być zakwaterowani w Ustroniu i naprawdę było super miła obsługa, spokój i naprawdę odpoczęliśmy jak nigdy jeszcze raz pragnę podziękować za możliwość spędzenia tam wlnego czasu


Opinie 31-40 z 44

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie